Selecteer een pagina

Business Boosters

Ready for your next step?

fingerlicking good

Business Boosters

Onze Business Boosters zijn zorgvuldig ontworpen met als doel jouw bedrijf een flinke impuls te geven, ongeacht waar je je bevindt op je ondernemersreis. Of je nu aan het begin staat van je avontuur als ondernemer, vol ideeën en energie, of dat je al een gevestigde naam bent en op zoek bent naar nieuwe manieren om te groeien en te innoveren, wij zijn er om je te ondersteunen.

In slechts 2 uur tijd bieden we jou de kans om samen met ons aan de slag te gaan en specifieke aspecten van jouw bedrijf te versterken. Of je nu worstelt met het vinden van de juiste strategieën voor sociale media, het perfectioneren van je website. Het verbeteren van je productaanbod en prijsstrategieën of het verfijnen van je bedrijfsprocessen met Brown Paper-sessies, wij hebben de tools en expertise om jouw doelen te helpen bereiken.

Onze sessies zijn volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en daarom geloven we in maatwerk oplossingen die aansluiten bij jouw unieke situatie. Of je nu op zoek bent naar praktische adviezen, creatieve ideeën of strategische inzichten, wij zijn er om jou te ondersteunen op jouw weg naar succes. 

Brown Paper

Schep orde in de chaos, samen maken we inzichtelijk waar je naar toe wilt en welke taken, processen en activiteiten je daarbij gaan helpen.

Kosten €150,- ex. 

Product & Pricing

Leer hoe je jouw producten en diensten strategisch kunt positioneren in de markt en de juiste prijsstrategie kunt hanteren om jouw winst te maximaliseren.

Kosten €150,- ex. 

Website

Maak indruk met een professionele en goed geoptimaliseerde website. Tijdens deze sessie maken we een plan voor het verbeteren van je website en om je merk te versterken.

Kosten €150,- ex. 

Brainstorm

1+ 1 = 3. Grenzeloos denken tijdens deze heerlijke brainstorm sessie. Maak gebruik van jouw en ons creatieve brein en ga naar huis met 1000 nieuwe ideeën en een hoofd vol inspiratie.

Kosten €150,- ex. 

Social Media

Geef je online aanwezigheid een boost met onze sociale media-sessie. Leer hoe je jouw merk effectief kunt presenteren op verschillende platforms en bouw een betrokken community op.

Kosten €150,- ex. 

Business Boosters