Selecteer een pagina

Stralende Start

 Voor startende vrouwelijke ondernemers.

start je droombusiness

1. Stralende Start

Welkom bij “Een Stralende Start”, dé events voor startende vrouwelijke ondernemers die op zoek zijn naar inspiratie en praktische tips om hun bedrijf succesvol op te zetten. Tijdens deze events leer je alles over branding, huisstijl, het vinden van jouw ideale klant en het opzetten van jouw bedrijf.

Als startende vrouwelijke ondernemer is het niet altijd makkelijk om de juiste richting te vinden. Je hebt misschien een fantastisch idee, maar het ontbreekt je aan kennis en ervaring om het tot een succes te maken. Bij “Een Stralende Start” krijg je de kans om te leren van ervaren professionals die je helpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Je leert niet alleen hoe je een aantrekkelijke huisstijl en branding kunt creëren die jouw ideale klant aanspreekt, maar ook hoe je jouw verhaal kunt vertellen en welke kanalen je kunt inzetten om jouw ideale klant te bereiken. We gaan dieper in op het vinden van jouw ideale klant en hoe je deze klant kunt helpen met jouw product of dienst.

Tijdens deze events ga je actief aan de slag met het maken van jouw propositie en het schrijven van teksten die jouw ideale klant aanspreken. Je leert hoe je kunt focussen op de pijn van jouw ideale klant en hoe je deze kunt oplossen. Daarnaast krijg je inzicht in jouw eigen missie en waarom jij de juiste keuze bent voor jouw ideale klant.

Dit alles doen we natuurlijk niet zonder een beetje LUX. We zorgen voor inspirerende omgevingen waar je kunt leren van en netwerken met andere startende vrouwelijke ondernemers. Daarnaast zorgen we voor hapjes en drankjes, zodat je na afloop met nieuwe energie en inspiratie naar huis gaat.

Dus ben jij een startende vrouwelijke ondernemer en wil je een stralende start maken met jouw bedrijf? Schrijf je dan snel in voor een van onze ‘Stralende Start’events en leer hoe je jouw bedrijf op een succesvolle manier opzet!

start je droombusiness in 3 maanden

Programma

Kickoff call:

 • Kennismaking met jouw persoonlijke coach
 • Bespreken van jouw doelen en verwachtingen
 • Introduceren van het werkboek en het programma
 • Planning van de coachcalls

Werkboek over het opzetten van je bedrijf:

 • Stap-voor-stap begeleiding bij het opzetten van jouw bedrijf
 • Aandacht voor het ontwikkelen van een missie en visie
 • Hulp bij het opstellen van een businessplan en financiële planning
 • Inzicht in het vinden en bereiken van jouw ideale klant
 • Tips en advies over branding en huisstijl

Coachcalls:

 • Drie individuele coachcalls met jouw persoonlijke coach
 • Bespreken van jouw voortgang en uitdagingen
 • Beantwoorden van jouw vragen
 • Geven van advies en feedback

Live-event:

 • Een inspirerend event voor startende vrouwelijke ondernemers
 • Praktische workshops over branding, huisstijl en het vinden van jouw ideale klant
 • Inspirerende sprekers die hun kennis en ervaring delen
 • Mogelijkheid om te netwerken met andere startende vrouwelijke ondernemers

“Een Stralende Start” biedt jou als startende vrouwelijke ondernemer de kans om op een succesvolle manier jouw bedrijf op te zetten. Met behulp van ons programma en jouw persoonlijke coach leer je stap-voor-stap hoe je jouw ideale klant kunt vinden, jouw bedrijf kunt branden en hoe je jouw verhaal kunt vertellen. Door middel van de coachcalls krijg je individuele begeleiding en advies op maat. Het live-event biedt jou de mogelijkheid om te netwerken en inspiratie op te doen. Maak nu een stralende start met jouw bedrijf en schrijf je in voor “Een Stralende Start”!

23.05.2023

LUX Launch

LUX Launch

Welkom bij LUX Launch, hét evenement voor vrouwelijke ondernemers!

Ben jij een startende of gevestigde vrouwelijke ondernemer die op zoek is naar inspiratie, nieuwe connecties en kennisdeling? Dan is dit live event iets voor jou!

Tijdens dit event maak je kennis met LUX en ons verhaal. Onze visie is om te inspireren, creëren en stralen. We bieden je de kans om je netwerk uit te breiden en te netwerken met gelijkgestemde ondernemers. En natuurlijk zorgen we voor een feestelijke sfeer met bubbels en heerlijke zoetigheden en snacks van café Lien, waarbij je kunt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.

LUX Launch vindt plaats in café Lien in Schoonhoven. Kom langs en laat je inspireren en verbinden met andere vrouwelijke ondernemers. We kijken er naar uit je te ontmoeten en samen te groeien!