Selecteer een pagina

Stralende Toekomst

 Voor vrouwelijke ondernemers die next level willen met hun bedrijf.

Next level met je bedrijf

2. Stralende Toekomst

Bij ‘Een Stralende Toekomst’ gaan we nog een stap verder. Als ervaren vrouwelijke ondernemer heb je al veel bereikt, maar je wilt graag de volgende stap zetten. Je hebt vragen over het verbeteren van jouw teksten en het scherper maken van jouw aanbod. Misschien wil je meer inzicht krijgen in het stellen van (sales)doelen en het uitbesteden van werk. Of misschien overweeg je investeringen te doen en wil je hierover sparren met gelijkgestemde ondernemers.

Bij ‘Een Stralende Toekomst’ krijg je de kans om te werken aan vraagstukken die voor jou belangrijk zijn. We gaan dieper in op jouw persoonlijke missie en hoe je deze kunt vertalen naar jouw bedrijf. We bespreken hoe je meer balans kunt vinden tussen werk en privé en hoe je meer kunt werken aan jouw bedrijf in plaats van in jouw bedrijf. Ook kijken we naar het belang van reflectie en hoe je jouw doelen en missie kunt blijven volgen.

Maar we gaan nog verder. We kijken naar het opzetten van passief inkomen en het bereiken van nieuwe doelgroepen en markten. Misschien wil je een nieuw product of dienst ontwikkelen en heb je hier advies bij nodig. Of misschien wil je gewoon weer genieten van het ondernemen en de vrijheid die het biedt.

Bij ‘Een Stralende Toekomst’ zorgen we voor een inspirerende omgeving waar je kunt leren van andere ervaren vrouwelijke ondernemers. We bieden de mogelijkheid om te netwerken en te sparren over vraagstukken die voor jou relevant zijn. Kortom, ‘Een Stralende Toekomst’ is dé kans om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en te groeien als ondernemer.

23.05.2023

LUX Launch

LUX Launch

Welkom bij LUX Launch, hét evenement voor vrouwelijke ondernemers!

Ben jij een startende of gevestigde vrouwelijke ondernemer die op zoek is naar inspiratie, nieuwe connecties en kennisdeling? Dan is dit live event iets voor jou!

Tijdens dit event maak je kennis met LUX en ons verhaal. Onze visie is om te inspireren, creëren en stralen. We bieden je de kans om je netwerk uit te breiden en te netwerken met gelijkgestemde ondernemers. En natuurlijk zorgen we voor een feestelijke sfeer met bubbels en heerlijke zoetigheden en snacks van café Lien, waarbij je kunt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.

LUX Launch vindt plaats in café Lien in Schoonhoven. Kom langs en laat je inspireren en verbinden met andere vrouwelijke ondernemers. We kijken er naar uit je te ontmoeten en samen te groeien!

Want to Schedule an Appointment?